AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri küçük görmek

Kahve falında elleri küçük görmek

Kahve falında elleri küçük görmek şansın açılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, yaşamının tazeleneceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elleri küçük gördüyseniz:

  • Yapılacakların listesi giderek uzuyor olabilir.

Kahve falında elleri küçük görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük birinin elini öpmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük el görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük çocuğun elini tutmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya delalet eder.

Kahve falında küçük kızın elini tutmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında küçük el çantası görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, eve kapanacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, dertlerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük yılan sokması görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir