AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük el çantası görmek

Kahve falında küçük el çantası görmek

Kahve falında küçük el çantası görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, zor günler geçireceğine, kişinin her türlü zenginliğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük el çantası gördüyseniz:

  • Mesleki açıdan gelişmeniz, daha fazla saygınlık kazanmanız olasıdır.

Kahve falında küçük el çantası görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında küçük çanta görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çanta almak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında birinden küçük bir çanta hediye almak sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına alamet eder.

Kahve falında el çantası bulmak ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz el çantası görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde çanta taşımak çok zor günler yaşayacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işaret eder.

Kahve falında el örgüsü çanta görmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir