AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çukur görmek

Kahve falında küçük çukur görmek

Kahve falında küçük çukur görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına işaret eder.

Kahve falında küçük çukur gördüyseniz:

  • Yalnız çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında küçük çukur görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, bir uzmana başvurulacağına işarettir.

Kahve falında küçük çukur kazmak kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında çukurdan çıkarmak yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çukura düşmekten kurtulmak çok kötü durumlara düşüleceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çukur kapatmak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kendini çukurda görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında çamurlu çukura düşmek varlık içinde yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla çukura düştüğünü görmek kısmetlerinin bollaşacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir