AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çocuğu dövmek

Kahve falında küçük çocuğu dövmek

Kahve falında küçük çocuğu dövmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, iç sıkıntısına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu dövmek gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike çok büyük konuşma eğilimlerinizdir.

Kahve falında küçük bir çocuğu dövmek ondan faydalanacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında küçük çocuğu dövmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük kızı dövmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendinden küçük birini dövmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında küçük bebek dövmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sopayla dövmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunu dövmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğunu dövmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir