AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük bir çocuğu dövmek

Kahve falında küçük bir çocuğu dövmek

Kahve falında küçük bir çocuğu dövmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında küçük bir çocuğu dövmek gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız, katılacağınız aktiviteler veya bağlantılarınız kanalıyla yararlı ilişkiler kurabilirsiniz.

Kahve falında küçük bir çocuğu dövmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük çocuğu dövmek keyfinin kaçacağına, işlerine verimin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında küçük kızı dövmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, kötü sözler duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük bebek dövmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük birini dövmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin çocuğunu dövdüğünü görmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sopayla dövmek borçların hafifleyeceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalettir.

Kahve falında kendi çocuğunu dövdüğünü görmek borcunun da hafifleyeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir