AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunu dövmek

Kahve falında kendi çocuğunu dövmek

Kahve falında kendi çocuğunu dövmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunu dövmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınız veya tecrübeleriniz size yardımcı olabilir.

Kahve falında bir çocuğu dövdüğünü görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük bir çocuğu dövmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğunu dövmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu dövmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi çocuğunu dövmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında kendi çocuğunu dövdüğünü görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğu dövmek kirli işlere bulaşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında komşunun çocuğunu dövmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, güvensizliğini yeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir