AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinden küçük birini dövmek

Kahve falında kendinden küçük birini dövmek

Kahve falında kendinden küçük birini dövmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kendinden küçük birini dövmek gördüyseniz:

  • Uzaklara kaçma isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında kendinden küçük birini dövmek yaşama dört elle sarılacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük birini dövmek eğleneceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden güçlü birini dövmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, hikmete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kendinden küçükle evlenmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında kendinden küçük sevgili görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendinden küçük biriyle sevgili olmak şifa ve ilaç bulacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kendinden küçük birine aşık olmak hedeflerini tutturamayacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle öpüşmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir