AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük bebek dövmek

Kahve falında küçük bebek dövmek

Kahve falında küçük bebek dövmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, hayırlı bir evlat olacağına, ayrılık yaşanacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük bebek dövmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kanallardan beklenmedik yardımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında küçük bebek dövmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında küçük kızı dövmek işinden ekmeğinden olacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine inanılır.

Kahve falında kendinden küçük birini dövmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük çocuğu dövmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük bir çocuğu dövmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek dövmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bebek dövdüğünü görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğini dövmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir