AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğunu dövmek

Kahve falında erkek çocuğunu dövmek

Kahve falında erkek çocuğunu dövmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, de elinin bollaşacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu dövmek gördüyseniz:

  • Olayları kişiselleştirmemekte fayda var.

Kahve falında erkek çocuğunu dövmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, hastalıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu dövmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük bir çocuğu dövmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi çocuğunu dövdüğünü görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına alamet eder.

Kahve falında annenin çocuğunu dövdüğünü görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu dövmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında komşunun çocuğunu dövmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu sopayla dövmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir