AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük boncuk görmek

Kahve falında küçük boncuk görmek

Kahve falında küçük boncuk görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, kazancının eksileceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işarettir.

Kahve falında küçük boncuk gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda yeni şeyler denemek istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında küçük boncuklar görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük boncuk görmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden nazar boncuğu almak girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine tabir olunur.

Kahve falında boncuk kolye yapmak moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kristal boncuk görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine işarettir.

Kahve falında boncuk yıkamak hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında turuncu boncuk görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuklu ayakkabı görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir