AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu boncuk görmek

Kahve falında turuncu boncuk görmek

Kahve falında turuncu boncuk görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, işinin aksayacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu boncuk gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında turuncu boncuk görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü nazar boncuğu görmek günah işleyeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boncuktan yüzük görmek rızkın kesilmeyeceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında inci boncuk görmek darlığa düşmeyeceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine yorulur.

Kahve falında yeşil boncuk görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında renkli boncuk görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz boncuk almak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil boncuk toplamak huzursuzluk yaşanacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir