AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük boncuklar görmek

Kahve falında küçük boncuklar görmek

Kahve falında küçük boncuklar görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında küçük boncuklar gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlere yapacağınız ziyaretler bile canlanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında küçük boncuk görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalet eder.

Kahve falında küçük boncuklar görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında mavi boncuk almak hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet eder.

Kahve falında boncuklu perde görmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pul boncuk görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rengarenk boncuklar görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz boncuklu kolye görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine rivayet eder.

Kahve falında boncuk toplamak terfi edeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir