AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük bir kızın adet olduğunu görmek

Kahve falında küçük bir kızın adet olduğunu görmek

Kahve falında küçük bir kızın adet olduğunu görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, saadete ereceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük bir kızın adet olduğunu gördüyseniz:

  • Güçlü fikirleriniz veya bazı konularda yapacağınız önemli konuşmalar olabilir.

Kahve falında küçük bir kızın adet olduğunu görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük kızın adet olduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, patron koltuğuna geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun adet olduğunu görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında kızını adetli görmek talihin yüze güleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızını adet olmuş görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında kızın adet olduğunu görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, emeklerin boş yere harcanacağına inanılır.

Kahve falında kızının adet olduğunu görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük kıza sarılmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir