AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın adet olduğunu görmek

Kahve falında kızın adet olduğunu görmek

Kahve falında kızın adet olduğunu görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, planlarının bozulacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında kızın adet olduğunu gördüyseniz:

  • İş birliği olumlu sonuç getirmeyebilir.

Kahve falında kızını adetli görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kızının adet olduğunu görmek yeni çalışmalar yapılacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında küçük bir kızın adet olduğunu görmek hasta ise şifa bulacağına, yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kızın adet olduğunu görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, malını ve canını emniyete alacağına delalet eder.

Kahve falında kızını adet olmuş görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük kızın adet olduğunu görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının adet kanı görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında adetliyken kuran okumak zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir