AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının adet olduğunu görmek

Kahve falında kızının adet olduğunu görmek

Kahve falında kızının adet olduğunu görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, hatalı yollara sapılacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ticaret ehli olacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının adet olduğunu gördüyseniz:

  • Belli alanlarda tecrübelerinize güvenin.

Kahve falında küçük kızın adet olduğunu görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, kazançsız işler peşinde olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında kızını adet olmuş görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızın adet olduğunu görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük bir kızın adet olduğunu görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızını adetli görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine işaret eder.

Kahve falında kızının adet olduğunu görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adet kanaması geçirmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında adetliyken yasin okumak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir