AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kıza sarılmak

Kahve falında küçük kıza sarılmak

Kahve falında küçük kıza sarılmak olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine işarettir.

Kahve falında küçük kıza sarılmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında küçük kıza sarılmak sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük bir kıza yardım etmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük kızı öpmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına işarettir.

Kahve falında küçük kızını hamile görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine inanılır.

Kahve falında küçük kızı dövmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kızı hamile görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına inanılır.

Kahve falında küçük bir kızın ağladığını görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük kızın öldüğünü görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir