AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını adetli görmek

Kahve falında kızını adetli görmek

Kahve falında kızını adetli görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, birçok iş teklifi alınacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızını adetli gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler kendini hatırlatabilir.

Kahve falında küçük kızın adet olduğunu görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, azap çektiğine alamet eder.

Kahve falında kızının adet olduğunu görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını adetli görmek işlerini yoluna sokacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kızını adet olmuş görmek fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük bir kızın adet olduğunu görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızın adet olduğunu görmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında hamile iken adet olduğunu görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının adet kanını görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir