AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını adet olmuş görmek

Kahve falında kızını adet olmuş görmek

Kahve falında kızını adet olmuş görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını adet olmuş gördüyseniz:

  • Garip kimseler sizin beğeninizi çekebilirler.

Kahve falında kızını adetli görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük bir kızın adet olduğunu görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını adet olmuş görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kızın adet olduğunu görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının adet olduğunu görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, iyi geçineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük kızın adet olduğunu görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında adet bezi görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banyo yaparken adet olmak küslükleri bitireceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir