AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kızın adet olduğunu görmek

Kahve falında küçük kızın adet olduğunu görmek

Kahve falında küçük kızın adet olduğunu görmek korkularından kurtulacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük kızın adet olduğunu gördüyseniz:

  • Bir sürü gereksiz unsur son dakikada ortaya çıkıp dağılmanıza neden olabilir.

Kahve falında küçük bir kızın adet olduğunu görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük kızın adet olduğunu görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun adet olduğunu görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kızın adet olduğunu görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kızının adet olduğunu görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kızını adetli görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kızını adet olmuş görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük kızla evlenmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir