AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çocuğun adet olduğunu görmek

Kahve falında küçük çocuğun adet olduğunu görmek

Kahve falında küçük çocuğun adet olduğunu görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, haneye nifak gireceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, bütçesinin genişleyeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun adet olduğunu gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri doğru nedenlerle yapmalısınız.

Kahve falında küçük çocuğun adet olduğunu görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine delalettir.

Kahve falında küçük bir kızın adet olduğunu görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kızın adet olduğunu görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, hastalıklarının düzeleceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun adet olduğunu görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun adet olduğunu görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük erkek çocuğa sarılmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında küçük çocuğu hamile görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalettir.

Kahve falında küçük bir çocuğun büyüdüğünü görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir