AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşırı kar görmek

Kahve falında aşırı kar görmek

Kahve falında aşırı kar görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında aşırı kar gördüyseniz:

  • Bir değişiklik ilham verici olabilir.

Kahve falında aşırı kar görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşırı kan görmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında aşırı sinirlenmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşırı derecede gülmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında aşırı adet olmak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşırı kilolu görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında aşırı kıllandığını görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına yorulur.

Kahve falında aşırı hız yapmak istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir