AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşırı derecede gülmek

Kahve falında aşırı derecede gülmek

Kahve falında aşırı derecede gülmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, istediği projeleri yapamayacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşırı derecede gülmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin planlarını bozacak olsanız bile hız kesmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında aşırı derecede gülmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşırı derecede çikolata yemek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında aşırı derecede kusmak istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında aşırı derecede su içmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşırı derecede ağlamak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, kişinin iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dereceye girmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, emeklerinin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derece almak düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dereceli gözlük görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir