AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşırı adet olmak

Kahve falında aşırı adet olmak

Kahve falında aşırı adet olmak maddi olanakların kötüleşeceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, problemleri teker teker çözeceğine delalet eder.

Kahve falında aşırı adet olmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında aşırı adet olmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına yorulur.

Kahve falında aşırı derecede çikolata yemek yokluk çekeceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşırı kıllandığını görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına işarettir.

Kahve falında aşırı kilolu görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına alamet eder.

Kahve falında aşırı yağmur görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşırı derecede ağlamak yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında deniz aşırı gitmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşırı kan görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir