AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşırı hız yapmak

Kahve falında aşırı hız yapmak

Kahve falında aşırı hız yapmak eline güzel fırsatların geçeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında aşırı hız yapmak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanın.

Kahve falında aşırı hız yapmak ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işaret eder.

Kahve falında aşırı makyaj yapmak özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında hız yapmak sorunların ve dertlerin biteceğine, iftiraya uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla hız yapmak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, yüceltileceği sözler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında arabada hız yapmak aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına yorulur.

Kahve falında motorla hız yapmak becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kendi işini açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında motosikletle hız yapmak sahip olunan gücün kaybedileceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok aşırı yemek yemek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir