AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşırı sinirlenmek

Kahve falında aşırı sinirlenmek

Kahve falında aşırı sinirlenmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kişiye hep umut olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşırı sinirlenmek gördüyseniz:

  • Kafalar dağınık olabilir.

Kahve falında aşırı sinirlenmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında aşırı kilo aldığını görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına inanılır.

Kahve falında aşırı hız yapmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında aşırı kalabalık görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında aşırı kilolu görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında çok aşırı ağlamak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, hoş muhabbette olacağına işaret eder.

Kahve falında aşırı yemek yemek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına delalettir.

Kahve falında aşırı derecede ağlamak hafifleyeceğine, rahatlayacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir