AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşırı kan görmek

Kahve falında aşırı kan görmek

Kahve falında aşırı kan görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında aşırı kan gördüyseniz:

  • Planlamaları buna göre yapmakta fayda var.

Kahve falında aşırı kan görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında aşırı hız yapmak yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında aşırı yağmur görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında aşırı derecede gülmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında aşırı terlemek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında aşırı su içmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşırı makyaj yapmak içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşırı kanama görmek sermaye kaybedeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir