AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşırı kilolu görmek

Kahve falında aşırı kilolu görmek

Kahve falında aşırı kilolu görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, günah işlemeyi terk edeceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında aşırı kilolu gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanızda fayda var.

Kahve falında aşırı kilo almak geçim sıkıntısının sona ereceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşırı kilolu görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşırı kilo aldığını görmek kurulu düzenin bozulacağına, ruhunu güzelleştireceğine yorulur.

Kahve falında aşırı derecede gülmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşırı terlemek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine rivayet eder.

Kahve falında aşırı dalgalı deniz görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında aşırı sinirlenmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşırı derecede kusmak tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir