AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşırı kıllandığını görmek

Kahve falında aşırı kıllandığını görmek

Kahve falında aşırı kıllandığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, neşeleneceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında aşırı kıllandığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, işleri kendi başınıza halledebilirsiniz.

Kahve falında aşırı kıllandığını görmek dertlerinin unutulacağına, kendisine olan güvenin artacağına işarettir.

Kahve falında aşırı su içmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok aşırı yemek yemek o şekilde bir çözüm bulacağına, alacaklarını tahsil edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşırı gülmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşırı yağmur görmek ona özlemle sarılacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında aşırı derecede ağlamak yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine işarettir.

Kahve falında aşırı kilo aldığını görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında aşırı derecede kusmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir