AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük ayna görmek

Kahve falında küçük ayna görmek

Kahve falında küçük ayna görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük ayna gördüyseniz:

  • Her tür aksilik olabilir.

Kahve falında küçük ayna görmek dileklerin gerçekleşeceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında ayna satın almak makama ve rızka sahip olacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına işarettir.

Kahve falında aynada gözlerine bakmak büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında yerde ayna görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğulu ayna görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynayı kırmak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında aynada dişlere bakmak aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında aynada kendini kel görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir