AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna satın almak

Kahve falında ayna satın almak

Kahve falında ayna satın almak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Kahve falında ayna satın almak gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında ayna satın aldığını görmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına inanılır.

Kahve falında ayna satın almak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, gelirinin garanti olacağına rivayet eder.

Kahve falında aynada süslenmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlikle aynaya bakmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında antika ayna görmek sevinçli bir haber alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalettir.

Kahve falında çatlayan ayna görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynada kendini görememek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak ayna görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir