AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada dişlere bakmak

Kahve falında aynada dişlere bakmak

Kahve falında aynada dişlere bakmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, işlerinin günden güne açılacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynada dişlere bakmak gördüyseniz:

  • Yani özetle devamlı uyarıcı ilişkiler aramayın biliyorsunuz ki, karmaşık olmayan arkadaşlıklarda daha başarılısınız.

Kahve falında aynada dişlere bakmak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına inanılır.

Kahve falında aynada dişlerine bakmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, umutsuzluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayna bakmak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendine aynada bakmak işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında banyoda aynaya bakmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye delalet eder.

Kahve falında namaz kılarken aynaya bakmak alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giyip aynaya bakmak Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında aynadan kendine bakmak istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir