AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğulu ayna görmek

Kahve falında buğulu ayna görmek

Kahve falında buğulu ayna görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına rivayet eder.

Kahve falında buğulu ayna gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha sonra zevk alamayabilirsiniz.

Kahve falında buğulu ayna görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğulu cam görmek güzel davetler alacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamsi buğulama görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında buğulu cama yazı yazmak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet eder.

Kahve falında buğulu görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, kafasının rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında ayna karşısında saç kesmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın varaklı ayna görmek hayal kırıklığına düşeceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir