Kahve falında aynayı kırmak

Kahve falında aynayı kırmak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynayı kırmak gördüyseniz:

  • Kısacası duygularınızın esiri olmayın.

Kahve falında cam ayna kırmak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına yorulmaktadır.

Kahve falında aynayı kırmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına inanılır.

Kahve falında ayna kırmak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına yorulur.

Kahve falında birinin aynasını kırmak büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla ayna kırmak aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayna kırmak görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılarken aynaya bakmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikiz aynasının kırıldığını görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir