AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde ayna görmek

Kahve falında yerde ayna görmek

Kahve falında yerde ayna görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, evlatlarından memnun olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde ayna gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında yerde ayna görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında her yerde ayna görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, sevgisinin artacağına delalettir.

Kahve falında aynada saçının beyazladığını görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında ayna yıkamak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına inanılır.

Kahve falında aynada başkasının yüzünü görmek falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çerçeveli ayna görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın ayna görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynaya yumruk atmak büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir