AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye taş atmak

Kahve falında kediye taş atmak

Kahve falında kediye taş atmak çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, paraya ve mala kavuşacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kediye taş atmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan bir konunun cevabını bulabileceksiniz.

Kahve falında kediye taş atmak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyuna taş atmak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara taş atmak kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında fareye taş atmak yeni adımlar atacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında tek taş yüzük atmak hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında aslana taş atmak gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında taşa tekme atmak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında ata taş atmak kişinin geri planda kalacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir