AnaSayfa / Genel / Kahve falında koynunda kedi görmek

Kahve falında koynunda kedi görmek

Kahve falında koynunda kedi görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında koynunda kedi gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübelerinizi referans alarak fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Kahve falında koynunda kedi görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın koynuna girdiğini görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koynunda yılan görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, kötülüklerden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koynuna yılan girdiğini görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında yılanı koynunda görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında deniz koy görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koynuna fare girdiğini görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koynuna yılan girmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir