AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun kızın elini tutmak

Kahve falında aşık olduğun kızın elini tutmak

Kahve falında aşık olduğun kızın elini tutmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sağlık problemleri içinde olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında aşık olduğun kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya meslektaşlarınızla geçireceğiniz zaman özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Kahve falında aşık olduğun kızın elini tutmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tutmak yaşamının belli bir düzene oturacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Kahve falında aşık olduğu kişinin elini tutmak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığı kızın elini tutmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızın elini tutmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, gelirinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında genç bir kızın elini tutmak büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına işarettir.

Kahve falında küçük kızın elini tutmak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık bir kızın elini tutmak önün açılacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir