AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı kızın elini tutmak

Kahve falında hoşlandığı kızın elini tutmak

Kahve falında hoşlandığı kızın elini tutmak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığı kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, dostlarınız veya ailenizle ilişkileriniz hakkında daha fazla düşünmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında hoşlandığı kızın elini tutmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kişinin elini tutmak sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkeğin elini tutmak cebinden parasının eksilmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandıgın kişinin elini tutmak büyük tartışmalar yaşayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın birinin elini tutmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığının elini tutmak kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığı erkeğin elini tutmak sorunlarının da çözüleceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir