AnaSayfa / Genel / Kahve falında kot pantolon giydiğini görmek

Kahve falında kot pantolon giydiğini görmek

Kahve falında kot pantolon giydiğini görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine inanılır.

Kahve falında kot pantolon giydiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Kahve falında dar kot pantolon giymek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, borçlarının ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kot pantolonu ters giymek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kot pantolon giydiğini görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının kot pantolonunu giymek mesleğinde atılım yapacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına inanılır.

Kahve falında kot pantolon yıkamak kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine inanılır.

Kahve falında bol kot pantolon görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kot pantolonun yırtıldığını görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kot pantolon görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir