AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşmak ve saklanmak

Kahve falında koşmak ve saklanmak

Kahve falında koşmak ve saklanmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına delalettir.

Kahve falında koşmak ve saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı bağlantılarınızı en iyi şekilde kullanmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında koşmak ve saklanmak kem gözlere geleceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında köprü altında saklanmak moralinin her zaman yerinde olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında bir yere saklanmak kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet eder.

Kahve falında koşup saklanmak kazancının günden güne düşeceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta saklanmak hüsrana uğrayacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin arkasına saklanmak onun her zaman başında olacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında perdenin arkasına saklanmak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kavgaların büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında insanlardan saklanmak bol şanslı bir döneme girileceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir