AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanlardan saklanmak

Kahve falında insanlardan saklanmak

Kahve falında insanlardan saklanmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanlardan saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri kontak kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz kontağı sağlayabilmeniz mümkündür.

Kahve falında insanlardan saklanmak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak altına saklanmak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına delalettir.

Kahve falında düşmanlardan saklanmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir evde saklanmak bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saklanmak korkmak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin arkasına saklanmak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin saklandığını görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına delalettir.

Kahve falında babadan saklanmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir