AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşup saklanmak

Kahve falında koşup saklanmak

Kahve falında koşup saklanmak onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koşup saklanmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya işleri halletme biçiminizde fark yaratabilecek mücadeleci bir ortam söz konusu olabilir.

Kahve falında koşup saklanmak gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, tatsız durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koşucu görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına alamet eder.

Kahve falında koşup sarılmak hayal kırıklığına uğrayacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında koşup terlemek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yanlış kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında koşup yetişmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, şartlarının da zenginleşeceğine delalettir.

Kahve falında koşup düşmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında koşu yarışında birinci gelmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında koşup ilerleyememek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir