AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin arkasına saklanmak

Kahve falında birinin arkasına saklanmak

Kahve falında birinin arkasına saklanmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, istenmeyen bir yolculuğa, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, zor durumların sona ereceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda bazı başlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında kapı arkasına saklanmak el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın arkasına saklanmak sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında taşın arkasına saklanmak sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına delalettir.

Kahve falında ağaç arkasına saklanmak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında birinin arkasına saklanmak çok büyük bir aşk yaşanacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar arkasına saklanmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın arkasına saklanmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında perdenin arkasına saklanmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, iş hayatında başarılı olmaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir