AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdenin arkasına saklanmak

Kahve falında perdenin arkasına saklanmak

Kahve falında perdenin arkasına saklanmak sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında perdenin arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya teklifleri sizi olumlu ya da tam tersi olumsuz anlamda aşırtabilir.

Kahve falında perdenin arkasına saklanmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında dolap arkasına saklanmak ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar arkasına saklanmak çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç arkasına saklanmak uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapının arkasına saklanmak çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında taşın arkasına saklanmak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin arkasına saklanmak maddi imkânlarının azalacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağacın arkasına saklanmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir