AnaSayfa / Genel / Kahve falında köşe takımı görmek

Kahve falında köşe takımı görmek

Kahve falında köşe takımı görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında köşe takımı gördüyseniz:

  • Belli konularla övünebilir veya şov yapabilirsiniz.

Kahve falında köşe takımı görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, takdir toplayacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köşeli yastık görmek hasadının tarlasında kalacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin bir köşesinin yıkıldığını görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köşeye sıkışmak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine işaret eder.

Kahve falında birini köşeye sıkıştırmak çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köşe koltuk görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köşede oturmak geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine delalettir.

Kahve falında köşeli koltuk görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir