AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak

Kahve falında aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak

Kahve falında aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir veya birkaç kişiye bazı ikramlarda bulunmanız, onları bir yerlere götürmeniz olasıdır.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak büyük miktarda kazanç elde edileceğine, hacetinizin giderilmesine yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle el ele tutuşmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tutmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğu kişinin elini tutmak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir