AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak

Kahve falında aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak

Kahve falında aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, işlerin günden güne açılacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Farklı farklı senaryolar üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak üzüntüden sonra ferahlamaya, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına inanılır.

Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, geçim derdi yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle el ele tutuşmak canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, rızkının artacağına işarettir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tutmak özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, elini haramdan uzak tutacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir