AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek

Kahve falında sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek

Kahve falında sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek başına türlü belalar geleceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • İki tarafında artan beklentileri gerilime neden olabilir.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin elini tuttuğunu görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin kişinin elini tutmak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, bereketin eksileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir