AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşan boğa görmek

Kahve falında koşan boğa görmek

Kahve falında koşan boğa görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, yeni şeyler deneneceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına yorulur.

Kahve falında koşan boğa gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine dayalı madd manevi alışverişler yapılabilir.

Kahve falında koşan boğa görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öküz boğa görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı boğa görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğa saldırısına uğramak sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında boğaların kovaladığını görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında siyah boğa kesmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen boğa görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında boğa boğazlamak çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir