Kahve falında ölen boğa görmek

Kahve falında ölen boğa görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen boğa gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tamamlanması gereken işlerde size yardım etmekten keyif alacaklardır.

Kahve falında siyah boğa görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğa dövüşü görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğayı yenmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Kahve falında boğa ve inek görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında inek boğa görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil boğa yılanı görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında tek boynuzlu boğa görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine alamet eder.

Kahve falında boğaların kovaladığını görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir